Larmet går!

Ikväll har vi haft besök av en larmförsäljare. Vi kanske är lättlurade men vi hoppade faktiskt på det. Inom kort ska Lilla Rucklet i Skogen larmas enligt konstens alla regler. Dosor, magnetgrunkor, rökdetektorer, kameror och gud vet allt. Det kommer pipa och tjuta i Gåsby och jag misstänker att det kommer ske ett och annat falsklarm. Här ränner, förutom vi, ungar, morföräldrar, grannar, ex och vänner – herregud så det kommer tjuta över byn tills vi fått kläm på grejerna!  🙂 Sector Alarm heter leverantören, någon som har erfarenhet? Hiss eller diss?

Förutom larmfirman så har dagen tillbringats i ensamhet här ute i skogen. Jag vågar fortfarande inte ropa hej än men det ser lovande ut gällande Milo…. Jag håller tummarna för en frisk torsdag! Den stora frågan är väl när jag ska krokna? Nu har alla i familjen varit mer eller mindre dåliga sista veckan. Andy har haft både feber och galet ont i halsen – det vore ju helt fantastiskt om jag skulle klara mig helskinnad? Fantastiskt men väldigt konstigt.

Nu har Millevanille somnat och jag ska väl snart göra honom sällskap! ZZZZzzzzzzz

sectoralarm

Ett svar på ”Larmet går!”

  1. Yes vi var sector sen 2.5 år tillbaka o är nöjda! Dom har behövt åka på ett larm då det larmade på övervåningen när jag var i stan. Väl här hittades inget konstigt. Jag kom sen på att barngrinden blåst till av öppna fönster o utlöst larmet. Men då vet vi iaf att det funkar;) när daniel skulle flytta en sensor för att vi skulle riva väggen gick sabotagelarmet i den o dom ringde direkt. Likaså när daniel trodde det var batteriet i brandvarnaren som är kopplat till larmet som tjöt. Då ringde dom o frågade vad vi sysslade med. Himla koll dom där;) lycka till!! Kram kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.