En julafton vi aldrig kommer att glömma……

Stissiga barn, julkalendern på TV, grötfrukost, ännu stissigare ungar, julklappsutdelning och julmat i stora lass. En ganska vanlig julafton ända fram till klockan tre…. Då byttes nämligen Kalle ut mot ett litet stämningsfullt bröllop i Domkyrkan! Strålande vacker brud, stilig brudgum och fnissiga gråtmilda gäster – en julafton vi aldrig kommer att glömma!IMG_3351.JPG

Ett stort grattis till världens bästa Cissi och ett ännu större grattis till Tobbe hade turen att fånga denna fantastiska människa! ♥

Väl hemma igen så har jag nu ätit mig mätt på knäck, choklad och småkakor. Nya pyjamasen är på och om jag fick bestämma så åkte den inte av förrän den 5 januari igen. Nu blir det ju inte riktigt så eftersom vi styr kosan norröver så småningom. Mamsen får agera husvakt och råttfångare när vi är borta!
IMG_3344.PNGBrasan är tänd, magen är mätt, Milo bygger lego och Andy pillar på telefonen. Storbarnen kommer (tillbaka) lite senare ikväll och kanske blir det ”Sune på bilsemester” innan vi slocknar allihop. Lite packning ska också fixas…♥ Den där packningen borde nog hanteras nu innan rumpan fastnat i soffan för gott….

Hoppas ni har en härlig julafton!