Att sätta guldkant på en lördag!

Lördag. Sovmorgon tillsammans med Andy och Mille. Milo sov för första gången en hel natt utan blöja och det gick bra! Han är ”stor kille” nu säger han! Andy och Milo drog till Örebro redan vid niotiden i morse, själv låg jag kvar och mornade mig länge och väl. Tillslut var jag tvungen att släpa mig ur sängen och in i duschen för jag hade en fikadejt inbokad kl 11. En riktig semmelfest blev det minsann, årets första semla sänktes lördagen den 3 januari kl 11.37..typ… Det var GOTT! En riktigt trevlig fika, ett välkommet avbrott från familjehäng och julstök. Vänner, kaffe och semla – vardagslyx!

Resten av dagen har ägnats åt julsanering, Nu är alla adventsljustakar, tomtar och stjärnor undanstoppade. Julgranen sågade jag ner med hjälp av en liten såg jag hittade i Milos Pettson och Findus Verktygslåda 🙂 Hahaha, allt går att lösa om man är lite kreativ! Måste slå ett slag för kungsgran förresten! Den var i princip lika fin idag som när vi köpte den (ett par veckor innan jul) knappt tappat ett enda barr! En gång kungsgran alltid kungsgran! Det var nästan lite synd att såga sönder den och kasta ut den….men är julen slut så är den!

Nu är det hockey på TV. Det går, som vanligt, åt skogen. Milo kollar på Frost för miljonte gången och jag skriver lite här. Det känns som att klockan är elva och snart läggdags när den i själva verket är sex.

Imorgon är det storhandling som gäller! Nytt liv, ny kost och allt det där. Ni vet, nyårstjafs! Från Fet till Het version 7.0. 🙂 På måndag är det vardag igen och jobb som gäller. Vi får även larm installerat på måndag. Då kommer Sector Alarm och kittar upp hela huset så vi klarar oss (bättre) mot både stöld och brand! Känns skönt, särskilt med tanke på att det inbrottas lite här och var i Stränkan nu för tiden!

Skaplig vårkänsla idag! Blå himmel, strålande sol och semla!

IMG_3569.JPG

IMG_3572.JPG

IMG_3574.JPG