Söndag, matprat och nyårsångest!

Söndag. Sovmorgon och storhandla på Willys. Så såg förmiddagen ut och resten av dagen har gått ut på att vika tre ton tvätt fördelat på fem personer…. Otroligt upplyftande! Imorgon är det visst vardag igen?! Känns mycket märkligt, tur att det är halvdag och ledigt på tisdag igen. Måste mjukstarta lite smått här efter all julledighet!

Imorgon drar jag igång med LCHF Gåsby-style igen också! Liberal LCHF med lite mindre kolhydrater än ”annars” samt så lite socker som möjligt. Jag får väl vackert konstatera att jag är kass på att hålla ordning på kosten och nu sällar jag mig till den STORA skara människorna med allmän nyårsångest och som kickar igång nya året med buller och bång. Det kommer alltså kunna bli lite mer matprat än vanligt här i bloggen, blir till att damma av den gamla kategorin igen! Andy kör en ny vända med CoachPurjo och kidsen käkar som vanligt. Många olika varianter blir det….

Idag var jag en duktig hemmafru och slog ihop en plåt müsli – ett hopkok av nötter, kokosolja och lite kakao som sen rostas i ugnen! Något att strössla turkyoghurten med till frukost framöver! Receptet kommer från 56kilo, där finns mängder med smarriga LCHF-recept att smurfa runt bland!

IMG_3587.JPG
Lillskrot dissekerar sin frukostgurka! Den här ungen har sin mamma lindad runt lillfingret, herrejösse så jag älskar den här lilla människan!
IMG_3589.JPG

Nu laddar vi (läs Andy) för småkronornas match som startar vid tio. Själv överväger jag att gå och lägga mig…. Klockan ringer tidigt imorgon!