Extremt välbehövligt!

Det är alltid härligt med fredag. Ibland är det extra härligt och idag är en sån dag. Tempot på jobbet är minst sagt hektiskt och idag var jag kissnödig från kvart i tolv tills jag kom hem vid halv sex. Den där känslan när man inser att man inte ens hunnit gå på toa på över fem timmar. Galet. Nåja, nu är det helg och tankarna på jobbet lämnar vi i hallen tillsammans med jobbtelefonen.

Vi firade in fredagen med, numera traditionell, thaimat! Nu slöglor jag lite på Let´s Dance och nallar i godispåsen – en repris på förra veckan. Snart sitter jag här och mår illa, förbannar sockret och lovar mig själv att ALDRIG mer skyffla in godis i stora lass…. Same procedure as last week.

I övrigt är helgen planlös vilket nog är tur eftersom Mille återigen är sjuk. Feber, ont i örat och pipig. Nu är han dopad med Alvedon och förhoppningsvis är det en tillfällig svacka och han är piggare imorgon.

Nu dansar Simon. Jag gillar Simon. Verkar dock vara den enda som gör det. Hahaha, i alla fall i min cyniska bekantskapskrets som tycker han är töntig, att Läckberg är töntig och att deras kärlek är skitlarvig. ♥ Hahahaha. Jag tycker ju det är gulligt, möjligt har jag någon slags sympati för dem pga åldersskillnaden.   

Nu pep det till i telefonen. SMS från Andy som ligger i sängen på nedervåningen. Så kommunicerar vi med varandra! Tydligen saknar han mig så pass mycket att han skippar hockeyn och låter mig kolla på Let´s Dance i sängen bara jag kommer ner så jag avrundar väl här, blåser ut lite ljus och går ner till mina grabbar, Andy och Febertoppen! ♥

Så firar vi fredag i Gåsby!