Trött morsa, trulig treåring och äntligen helg!

Här ser ni en trött morsa som i morse gick ännu en rond med trotsig treåring. Mamma vs Milo: 1-0 men det tog på krafterna. Men efter många om och men så fick jag med lillskrot ut i bilen och vi kom iväg till dagis i alla fall. Orden ”jag vill inte” användes väl en sisådär 300 gånger från det han vaknade tills dess att vi kom in på dagis.

IMG_4320.JPG

Han är lika sur som han är söt och det svänger snabbt! ♥↓IMG_4336.JPG

Nu har vi firat E2 igen. För typ tredje gången. Först med ett litet paket på morgonen på hennes födelsedag, sen med tårta hemma hos hennes pappa samma kväll och idag med pizza och tårta i Gåsby. Hon fick lite fler paket idag och hon var riktigt nöjd tror jag!
      

Nu vankas det Let´s dance och sen hör jag hur kudden skriker mitt namn. Jag är redo för att sova men lär väl behöva hålla mig vaken en liten stund till. Det är jobbigt när man måste hålla sig vaken mot sin vilja bara för att mina pre-teens är helt oförstående till nöjet med att sova. De vill helst vara vakna halva natten och kolla på TV. Det vill ICKE deras mamma.

Jag behöver dock all sömn jag kan få – imorgon är det kroppsarbete som gäller. Containern står prydligt parkerad vid husknuten och det bara att dra på sig jobbarkläderna och ge sig ut och sanera tomten efter bästa förmåga imorgon förmiddag. Hade ju varit betydlig mycket skönare om det varit sol och 10 plusgrader istället för snö och minus men man kan inte få allt. Det får gå ändå. Containern ser dock väldigt liten ut så jag är rädd för att vi fyller den på ett tjillevipp och sen har hälften av allt skräp kvar?! Jag hoppas mitt ögonmått luras och att allt vi vill bli av med får plats!

Nu TV. Sen sova.