Anden är villig men köttet är svagt…

Dagen startade bra och slutade möjligen lite sämre…. Vaniljkvarg inledde måndagen. Nutella avslutade den. Gott var det i alla fall! Krämig nutella varvat med sylt och grädde. En pannkaksorgie utan dess like. Ibland blir det så bara. Köttet är svagt och frestelserna för stora.

Bara att bryta ihop och komma igen. Ett annat år. Just nu är jag nere och kravlar långt ner i svackbotten. Känns inte som om jag kommer upp därifrån dessvärre. Just nu stressäter själen och kroppen får lida. Två dagar kvar och sen bär det av mot Franska Rivieran. Jag hoppas verkligen det blir en lyckad resa… Jag hoppas på fint väder, av fler anledningar, vore kul med lite sol på näsan men även lite fina bilder i kameran!

Imorgon börjar packningsproceduren. Vi ska bara vara borta ett par dagar men det finns risk för att packningen motsvarar 14 dagar – det är många ”om ifall att” som ska pareras och täckas upp för. Ösregn? Duggregn? Storm? Bris? Sol? Stekande hetta? Alla väderslag ska kunna hanteras 🙂 Mamsen har varit här med väska, jacka och paraply. Check på det i alla fall.

Men nu. Sova. Min absoluta favoritsysselsättning.

 

Ett svar på ”Anden är villig men köttet är svagt…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.