Skräck, storm och sommarfest!

Dagen startade med ett tandläkarbesök. Kanske bland det värsta jag vet. Helt obefogat men ändå. FörSKRÄCKligt! Jag klarade mig i alla fall och hade inga hål! Yeah! Den lyckan… ♥ Därefter jobbe, jobbe, jobbe och sen avslutade vi dagen med sommarfest för storbarnen på deras skola. En årlig tradition, alltid lite trevligt! I morse ösregnade det men vädret ordnade upp sig och framåt kvällen riktigt solig men snudd på full storm….. Milos tallrik med rulltårta fick vingar!P1010858 P1010862 P1010880

Min lätt stormstylade make var också med! ♥
P1010889

 

De stora barnen så jag knappt röken av förutom när de kom och tankade slantar till korv och rulltårta…. Nu är vi hemma igen och jag sitter och tittar på intervjun med Prins Carl-Philip och Sofia! ♥ Åh, jag är royalist och tycker det är alldeles fantastiskt!  Töntigt kanske men så är det. Så avslutar jag måndagen den första juni. Nu är det officiellt sommar även om det knappast känns så….än.