Babbel, bubbel och tacos!

Fredagkvällen var en skrattfest från start till mål. Gårdagens tjejmiddag alltså. Vi kallar det tjejmiddag för det serverades faktiskt mat. Inte bara chips. Mat i dess mest raffinerade form. Tacos. ♥ Jag älskar ju som bekant tacos. P1010899Värdinnan hade ordnat femkamp. Något hon ivrigt hypat på sociala medier. När sen själva femkampen drog igång visade det sig vara en en-kamp. En gren hade hon klurat ut, resten tänkte hon att vi skulle improvisera. HAHAHAHA. Vi nöjde oss med ägg på sked två varv i trädgården. Det räckte fint så. Rena uppvisningsgrenen. P1010921 Jag tror, för att undvika att bli bannlyst av samfälligheten i området, bör gårdagens värdinna bege sig ut på ursäkta-turné bland närmsta grannar. Fem damer kan bli väldigt högljudda när de sätter den sidan till. Untz Untz-musik blir man aldrig för gammal för och nivån på samtal var hög men ändå extremt låg. Ni kanske hajjar. Som sagt, ursäkta sitter nog på sin plats till alla de barnfamiljer som försökte natta sina ungar runt åtta-tiden.

Bilderna i övrigt har jag censurerat. Annars är jag inte välkommen åter. Det gick väl en dunk rosé, en P.lex bubbel och X antal cider och öl. Hehehehe!

Som vanligt blev jag brutalt hånad och förlöjligad för att 1. hade kameran med 2. fotade en liten blomma på tomten. Men sån är jag. Jag gillar blommor! Och cider. P1010906 P1010895