Dagen D…

…eller Dagen N som i Norrland. Jag och E2 ska ut på railtrip idag medan E2 stannar hemma och vaktar huset. Typ. Vi rullar mot Stockholm strax efter två, kör en sen lunch på centralen och sen vidare strax efter fyra mot Örnsköldsvik. Varken E2 eller jag har åkt tåg så långt tidigare så vi är riktigt laddade 😀 Om allt går som det ska så rullar vi in i Övik vid klockan tio ikväll.

Godis är packat, telefonerna laddade och hörlurar nerpackade. Jag har givetvis kameran med också! När vi kommer till centralen ska vi bunkra upp med dricka och tidningar också. Ska vi sysselsätta oss i drygt 6 timmar så behöver vi ha lite att göra…och äta!

E2s största oro just nu är hur vi ska sitta på tåget mellan Stockholm och Övik. Vi har fönsterplatser mittemot varandra vilket innebär att vi kan få sällskap i vår lilla fyrsits. E2 oroar sig för läskiga gubbar medan jag är mest orolig för ILLALUKTANDE läskiga gubbar. Vi får helt enkelt se vad det blir. Är det railtrip så är det… Allt kan hända!

Känner ni till appen Timehop? Rekommenderas! Den samlar upp sånt du lagt upp på olika sociala medier ex Facebook och Instagram år efter år. Nedan ser du vad jag lagt upp den 17 juli de senaste fyra åren! Den röda tråden ser ut att vara fint väder och att vi varit i Norrland varje år vid den här tiden l – i år ska det visst regna hela vår vistelse där uppe. Men men, så kan det vara. Bara att gilla läget.

  
   Fyra år sen… Gud så små storbarnen såg ut. Milo låg i magen och jag var stor som en elefant redan här i juli. Sen dröjde det ytterligare drygt tre månader innan han behagade titta ut! ♥