Fine dining…

Vi pallade inte att åka någonstans igår så vi bokade bord och åt i hotellets restaurang – som var av det lite exklusivare slaget. Ingen hamburgertallrik här inte… Jag tog löjrom till förrätt och sjötunga till varmrätt, Andy tog kalventrecote med ankleversmör (!). Fisken var god men kött är ju alltid…kött. Kött e gött helt enkelt.  

    
    
 Efterrätten hann jag svälja innan Andy påminde mig om att jag kanske skulle ha fotat den med… Haha, det var en liiiiten chokladpralin flådigt serverad på fat med fot. Två små jordgubbar var det visst med!

 
Mätta rullade vi sen tillbaka till rummet och slog ihop som ett litet korthus! Nu har vi ätit frukost och ska packa ihop oss och sen checka ut. Idag går färden norrut – i regnet – och sen avslutar vi med en natt i Borgholm. 

Lite regn gör mig inte så mycket men det blir inte så mycket roliga bilder när det regnar och är gråmulet. DET stör mig mest!

Men sånt är livet, kan vi inget se så kan vi åtminstone äta. Det är vi bra på. Vi fikar oss igenom norra Öland i regnet helt enkelt.