Dagen bara smet iväg…

…och så var vi hemma igen! Ännu en väska uppackad och tvättmaskinen i full gång. Dag två på Kolmården var lika fina som dag ett. Idag såg vi sälar och delfiner. Det är något alldeles magiskt med delfinerna, de får mig att vilja gråta varenda gång jag ser dem… Konstigt!P1030784

Tripp, trapp, trull – tre fina systrar på rad! ♥P1030787 P1030817 P1030822

Bäst med Kolmården: Linbanan, fågelshowen och delfinerna. Och vädret förstås!

Sämst med Kolmården: Den rätt usla servicen på Vildmarkshotellet.

Nu är det dags att se över jobbgarderoben. Imorgon är det dags att ställa klockan och bege sig till jobbet efter fyra veckors ledighet… Jag kan väl inte påstå att jag jublar över detta men det ska i alla fall bli riktigt roligt att träffa jobbarkompisarna igen. ♥ Nu är det bara att ställa in sig på en riktigt toppenhöst (trots att vi inte ska åka utomlands) och se till att den blir den bästa hösten ever. Exakt hur det ska gå till är fortfarande under planering.

Det jobbigaste med vardagen är att skola in Milo i det ledet igen. Han brukar INTE gilla att gå tillbaka till förskola efter långledighet. Det slutar oftast med att jag får bära in honom kicking and screaming på dagis. Inget jag ser fram emot. Men vem vet. Om jag bara intalar mig att det kommer gå toppenbra så kanske det faktiskt gör det. The Secret – känner ni till det?

Nu dags att spela Bamse Yatzy med Milo!