Elfte augusti tvåtusenfemton

Sista Allsången på Skansen ikväll. Nu är liksom sommaren officiellt slut. Över. Finito. All sommar och sol från och med nu är ren bonus. Lena PH är fasen skitsnygg. Jag har lagt mig på sängen med dator och fjärrkontroll. Hela huset svämmar över av ungar. Elliot har två kompisar här och Elvira en. Alla ska visst sova kvar. Fullt hus, sista sommarlovssucken…. Milo var arg som ett bi, skrek, slogs och ylade redan klockan sex så då åkte han i säng. Och somnade. Helt otroligt.

Elvira lyckades, av misstag så klart, slå ut OCH sönder en hel flaska nagellack i handfatet. Nagellack överallt, fram med aceton och försöka sanera eländet. Nu ligger det liksom en slags kemisk ånga över hela Gåsby. Jag ville nästan kräkas av stanken. Vidrigt. Vädring pågår. Tänder någon en cigarett på den här sidan av bron så smäller det väl. Ish. Typ. 😉

Händelserik dag och kväll. Jag är urladdad som ett gammalt NOKIA-batteri. Chips, choklad, dipp, godis och tårta hade funkat som (tillfällig) energikick men det blir på sin höjd två kokta ägg på en skiva Finn Crisp. Sen sängdags. Hur det nu ska gå med fyra tolvåringar, en tioåring och en treåring in da house…. De fem första ska samsas på övervåningen och kunna titta på film utan att riva huset – kan bli spännande!

Andy har flytt fältet och är på hockeyträning…men borde vara på ingång snart.

Det var min dag det. Den elfte augusti 2015 går mot sitt slut. En speciell dag på alla möjliga sätt!P1030031 P1030538