Gnällig, trött och tjurig.

Helg. Jag känner mig extremt gnällig, trött och tjurig så jag borde väl egentligen inte blogga utan istället gå ut och syresätta hjärnan eller något. Men nu sitter jag här i alla fall. Storbarnen kom i fredags och har väl bråkat i princip 99 % av all vakna gemensamma tid. Det. tar. på. mina. krafter. Något så överjävligt. Andy har dessutom jobbat både idag och igår så inte kan jag åka hemifrån och få lite andrum heller. Bara att bita ihop och hålla ut. Någon gång går det kanske över?

Så kul har jag det den här helgen. Som sagt, jag varnade för att jag var gnällig och tjurig. Ute skiner i alla fall solen så jag kanske borde rymma ut en stund i alla fall?

Dessutom så spär allt elände som händer på mitt redan rätt eländiga sinneslag. Paris, IS, bomber och ond bråd död. Jag har möjligen tittat för mycket på amerikansk action men ska det vara så jäkla svårt att spåra och utplåna IS-ledare och så många anhängare man bara kan komma åt? Search and destroy. Som sagt, att vara gnällig och tjurig gör att mig dessutom jävligt hämndbenägen. Och jag vet. Hat föder mer hat och allt det där. Tror dock inte att överösa IS med kärlek hjälper. Jag är mer inne på ren och skär vedergällning, hämnd och total utplåning. Snarast möjligt.

Så dagens tips är att hålla sig borta från Gåsby. Här är det inte särskilt muntert!