Att vobba lite på en måndag!

Idag vobbar (vab+jobb) jag eftersom Milo odlade en liten febertopp igår kväll. Idag är han relativt pigg men lite ljummen och han kommer nog ägna dagen åt padda, vila och TV:n. Själv tackar jag gudarna för typ fjärranslutna skrivbord. Några enkla knapptryckningar och vips så har jag jobbdatorns skrivbord framför mig på skärmen. Medan Mille kollar på paddan så ringer jag referenser från köksbordet, brasan sprakar och kaffet är varmt. VI kunde ha det sämre. I vanlig ordning så passar det ju aldrig med vab men vi gör det bästa av det och med lite god vilja går det att kombinera.

Just nu ylar den lilla sjuklingen om popcorn? Tydligen är det något man måste få äta när man är sjuk så det är väl bara att foga sig och göra som han säger – men han får nog vänta en liten stund till. Lite lunch kanske skulle sitta fint först? Eller?

  

Lutar åt att popcorn blir dagens lunch. När man är sjuk så är det inte så noga med måsten och regler! ♥

Ett svar på ”Att vobba lite på en måndag!”

  1. Hejsan,
    Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
    Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
    (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
    Mvh, Tove

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.