Det här med ytan…

Jag är medveten om att det möjligen är både fåfängt och ytligt men jag är sjukt sugen på att testa Restylane Skinbooster. En fuktbomb med hyaluronsyra som injiceras under huden. Alltså ingen filler utan fukt. Kontroversiellt? Ja, kanske för vissa. Allt som har med utseendet att göra och som dessutom involverar nålar/injektioner verkar kunna irritera en och annan. Själv förstår jag inte varför man överhuvudtaget jagar upp sig när vuxna människor väljer att använda ex fillers eller botox? Och när man ser dessa resultaten så blir man ju inte mindre sugen:

booster1 booster2 booster3 booster5

Är du för eller emot? Eller skiter du högaktningsfullt i vilket? 🙂

Själv är jag för men plånboken är emot….

Ett svar på ”Det här med ytan…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.