Årsbok 2015 – dagens tips!

Nu när jag är själv hemma och plötsligt har oceaner av tid till att göra precis vad jag vill så bestämde jag mig för att ta tag i ett projekt jag funderat på ett tag… Jag släpar ju runt på min kamera lite då och då, knäpper hundratals bilder som sen fastnar i datorn eller möjligen släpps lösa på sociala medier och här i bloggen. Idag har jag gjort en årsbok för 2015! Samlat ihop nästan hundra bilder från i våras fram till julafton och simsalabim så blev det ett stycke årsbok. Prydligt beställd och snart på väg hem till oss… Det är ju så kul (tycker jag) att bläddra bland foton, att se och minnas! Ungarna ÄLSKAR det också! En försenad julklapp till hela familjen….

Det här ska bli en tradition och för att underlätta för mig själv ska jag bli bättre på att samla och spara de bilder jag tar. Just nu ligger de spridda i olika mappar i datorn, vissa namngivna andra icke. Rätt besvärligt att hitta och helt omöjligt att få någon kronologisk ordning på bilderna. 2016 ska det bli ändring på det. Jag må ha stökigt runt om mig men mina mappar ska jag ha koll på!

Man hittar så mycket man liksom glömt bort när man börjar rota runt bland bilderna! ♥P1000414 P1030002 P1010690 P1030944

Jag snickrade ihop min fotobok via Photobox! Finns säkert andra minst lika bra…. Se så, iväg och skapa minnen för livet nu!