They are back!

Jaaa, äntligen är de hemma igen. Igår rullade Andy och Milo in i Gåsby på eftermiddagen och det är härligt att ha dem tillbaka. Jag älskar förvisso egentid men jag älskar min familj mer! ♥

Andy längtade efter sina skridskor så han drog till Eskilstuna en stund på kvällen för att träna. Jag och Milo ägnade oss åt kvalificerat lekande. Först byggde vi klart hans lego han fick i julklapp. Herrejösses, det är liksom en hel vetenskap med hundra små påsar, olika instruktionshäften och tusen små små bitar. Pillrigt men kul! När det var klart så övergick vi till att pärla…. Även där gäller det att hålla tungan rätt i mun, en överilad rörelse och plattan och tusen pärlor ligger på golvet – det vill man icke! När vår krokodil var struken och klar så läste vi Bamseböcker tills ögonen trillade ur skallen på mig. Mysigt ändå!

  
Idag tog vi alla sovmorgon och Andy sover än… Jag och Mille har tänt brasan och ätit lite frukost. Nu gör vi ingenting och väntar på att Andy ska vakna. Ute är det minst sagt frostigt, någonstans runt 12-14 minusgrader och krispigt kan man säga. Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag, kall men fin!

Ett svar på ”They are back!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.