Teknik, bio och bakning!

Ny köksteknik inhandlad, ett stycke STOR blender och ett stavmixervisp-set blev det! Mikket mikket pra! Mixern är redan invigd, slog ihop en omgång rawfoodbollar som faktiskt blev riktigt goda. Till och med Andy gav dem godkänt och det vill inte säga lite. Ni ska få recept vid tillfälle!!

Det lustiga var att när jag plockade bort vår förra blender så märkte jag att en del satt lite lös, skruvade ihop den och testade igen. Då fungerade den fintfint…. Ooops! Nu har vi två men vi behåller den nya i alla fall, kannan är dubbelt så stor och i den här familjen gillar alla smoothies och med den nya mackapären så räcker en omgång åt alla! P1050251Nu har Mille somnat och jag och Andy fastnat i fåtöljerna i köket. Klockan har typ tio men kunde lika gärna vara tolv på natten, jag är skittrött och vill helst gå och sova.

Eftermiddagen tillbringades, förutom på Elgiganten, på bion i Strängnäs. Vi såg Snobben. En rätt medioker barnfilm enligt mig men Milo var helnöjd och det är ju liksom huvudsaken….

Nu hoppas jag Andy ska hitta någon sport att titta på så jag kan få somna till ljudet av TV:n! Idag fastnade faktiskt min fina man på bild… ♥

P1050250

Med det säger jag god natt!