Guldmask, svarta bryn och Buddah!

Fick inte ihop något blogginlägg igår då hela dagen gick i ett och när jag kom hem så tog fredagscirkusen vid med matlagning, betygsdiskussioner och försök till fredagsmys med Fångarna på Fortet tillsammans med Ben&Jerry. Däckade klockan tio, helt slut.

Idag har vi i alla fall hunnit med gofrulle, tittat på innebandy, handlat på bolaget och köpt tulpaner på Zinnias. Nu ska jag strax måla naglarna och tagga till för ikväll ska tanten på galej.

Igår var jag ju på den där behandlingen jag vann i december. En Beauty Express med brynplock och färgning. Ack så välbehövligt. När jag var klar där så gick jag tillbaka till jobbet, lagom flottig, nyfärgad med svarta jättebryn, rödflammig i hela ansiktet och osminkad. Tur att jag inte hade något bokat resten av dagen! Skönt var det i alla fall och brynen har lugnat ner sig lite till idag och nu är de bra i färg. Jag tvingade bad snällt Lotta (som gjorde behandlingen) att foto mig då jag hade en guldmask och det sker ju inte varje dag.

Här ligger jag och jäser ihop med Buddah. Ni ser ju de svarta daggmaskarna…. Här ligger färgen på och det blev givetvis annorlunda när den torkades bort. Idag är de precis lagom!! Det var i alla fall jätteskönt och Lotta var supertrevlig. Hon håller förutom dessa ytliga behandlingar även på med annat som auratransformation…. Det handlade om energinivåer och att boosta dessa på något sätt. Lät extremt välbehövligt och lite lagom flummigt. Ska titta närmare på det vid tillfälle…

  

Nu ska tant titta lite i garderoben, måla naglarna och så småningom hoppa in i duschen. Men först ett glas Pepsi Max!