Himmelriket!

Idag startade årets bokrea! Har ni besökt den? Själv var jag inne på Akademibokhandeln på lunchen och handlade några böcker… Jag ÄLSKAR att strosa runt på bokrean! Det har varit en högtidsstund ända sen jag var liten. Nu läser jag tyvärr inte så mycket själv längre men det blev ändå lite böcker till barnen och en turistguide inför Londonresan! Hehehe, den ska Andy få så han kan planera vårt turistande in i detalj!

Milo har dille på fåglar just nu, tror de avhandlar varenda pippi på förskolan och nu får han en egen liten fågelbok. E1 älskar att vara ute i skogen och får en bok fullt med spår – nu kanske vi kan reda ut om det är varg, lokatt eller bäver som ränner runt i Gåsbyskogarna! Letade febrilt efter en hästbok åt E1 men hittade tyvärr ingen….

  

Nu är det snart dags att hugga in på kladdkakan! Yummy….