Tyst och stilla…

…har det varit på bloggen ett par dagar. Jag har tappat min mojo och känner mig extremt oinspirerad, låg, trött, ful, tjock och jäkligt tråkig. Jag håller på att förvandlas till crazy cat lady – minus katterna – och vill helst inte gå ur sängen, än mindre lämna huset. Ever. Dock så måste jag ju släpa mig iväg till jobbet varje dag och leverera någon typ av resultat där. När jag sen kommer hem igen så går kvällen åt till att harva igenom 100 tråkiga måsten följt av sömn. BORING!

Igår var jag i och för sig på Komet-utbildning och det är så otroligt roligt. Både roligt och lärorikt. Komet är en slags föräldrautbildning där man bla avhandlar hur man på bästa sätt närmar sig sin tonåring. Gruppen är liten och skön och det blir faktiskt mycket skratt och hög igenkänning på varandras olika historier. Jag kommer inte bli någon supermorsa när kursen är klar men man får en hel del verktyg och aha-upplevelser under kursens gång. Kalasbra!

Vi går i alla fall mot helg och det är ju alltid skönt! Nu hoppas vi på lite sol och lite mindre regn också…

Ett svar på ”Tyst och stilla…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.