Kalasig dag och fläskpannkaka!

Onsdag. Halvtid och nu bara en komma fem dagar kvar tills jag och Viranpiran drar på ”mor-dotter-tripp” till Västerås. Hotellnatt, shopping, gomiddag, hotellfrukost och mys med mitt lilla mellanhjärta!

Dagen startade helt fantastiskt faktiskt. Vi fick en liten sovmorgon eftersom jag åkte direkt hemifrån till ett kundmöte i Flen kl 09.00. Vi fick nästan en extra timme på morgonen och det var ett riktigt hallelujamoment vill jag lova. Frukost i lugn och ro, en termosmugg kaffe med i bilen. Ungar som vaknade nästan av sig själva. Ingen stress och iväg mitt i natten. Samtliga rimligt glada och nöjda. Bra start!

Resan till Flen bestod av rolig radio, sol, torra fina asfaltsvägar, lite trafik och kossor! Årets första kossor såg jag ute också. Mysigt!! Väl framme i Flen hade jag ett långt men trevligt möte med sköna människor. Sånt ger ju också mängder av energi! Härligt. Var tillbaka i Etuna lagom till lunch och sen försvann resten av dagen i ett nafs.
img_8160
Hemma så slog jag ihop en slags ”fläskpannkaka” a la LCHF till mig och Andy medan kidsen fick vanlig pannkaka. Tjockpannkakan var faktiskt sjukt god tillsammans med lingonsylt (not so LCHF men ohh så gott). Receptet hittade jag hos Tjockkocken – otroligt mycket god mat och inspiration om man söker LCHF-recept! Ett tips!!

Nu Ex on the Beach på telefonen och sen läggdags. (jag vet….pinsamt att titta på men ganska roligt…)