Snipp snapp snut…

…så var dagen snart slut. Alla dagar rusar nu känns det som! En jättespurt rakt in i juni och skolavslutningar, fotboll, skolaktiviteter och möten. Allt ska hinnas med på några intensiva veckor fram till att skolorna är slut!

Idag är det i alla fall lugnt här hemma. Andy är på träning och tanken var att Milo skulle följa med honom dit MEN när jag kom hem från jobbet så låg lillgrodan och sov på golvet i sitt rum. Jag tror värmen påverkar honom rätt rejält. Så Andy fick åka själv och jag fick sällskap hemma. Förvisso ett sovande sällskap men ändå. Han lär väl vakna vid midnatt….

Jag har passat på att färga min utväxt, lite halvmeckigt när man ska undvika att kladda färg i längderna. Nu när jag betalat pengar hos världens bästa frisör för att ljusa upp just topparna så verkar det onödigt att slabba hårfärg från Willys för 39,90 kr i hela håret… LIte penslande hit och dit och nu är det typ klart. Ingen skillnad förutom att några gråa hårstrån möjligen försvunnit – för stunden.

Snapchatlek när man väntar på att få tvätta bort färgen… Hahaha, så roligt!

Jag skulle behöva färga och plocka brynen också. Typiskt bara att min färgfixartant (OK, hon är typ 15 år yngre än mig) är så himla kinkig med tider. Bara för att man kanske har liiiiite kort framförhållning (typ 20 minuter) så menar hon på att hon är fullbokad… Tyyyypiskt. Nu måste jag antingen göra det själv (kommer bli pannkaka) eller hitta någon i Etuna som kan fixa det på typ en lunchrast. Inget alternativ känns särskilt lockande men nöden har ingen lag….

Nu en massa tråkiga hushållsbestyr innan jag kan titta på kvällens avsnitt av Ex On the Beach  kulturnyheter! Yay!