I högsta grad levande…

Den jädra spindeln var inte död. Den var i högsta grad levande, något som visade sig när jag bad min stora son att ta bort handduken och lokalisera spindelliket. När han, dödsföraktande, lyfte upp handduken ur diskhon och skakade den så kastade sig en monsterspindel fram och försökte göra ett flyktförsök över golvet. Jag gallskrek, Elvira gallskrek men Elliot, min hjälte, gjorde processen kort med eländet och nu är den DÖD. Det regnade lite i natt men det var det värt. Inga spindlar i mitt hus!!

För att njuta av den, tillfälliga, solen och värmen så begav  vi oss in till gästhamnen igår kväll och åt middag på Tavernan. Sjukt härligt att kunna sitta ute i värmen och äta. Älskar Strängnäs. Särskilt sommartid. Sen skulle det bunkras med godsaker till fotbollsmatchen. Fotbollsmatchen med stort F. Vi bunkrade, åt och vi förlorade. Så kan det gå. Jag hade köpt alla ingredienser som behövs för en smaskig mojito. Dessvärre hade vi ingen is och den jag frös in hann liksom inte bli till just is innan det var läggdags. Min mynta lär vissna innan tillfälle ges nästa gång men jag är i alla fall kittad med allt från socker, lime, soda(?)vatten och rom! Jag ringde min mamma från ICA när jag skulle köpa sodavatten och fick fråga vad sodavatten egentligen är? Det är fortfarande oklart men mamma sa att det var typ mineralvatten utan smak. Så det köpte jag. Men får alltså skjuta upp min första egenblandade mojito till en annan dag. När jag har is. Och pigg mynta. Måste kanske plantera lite mynta ute, det kan man väl odla?

Idag är det upplopp inför midsommar. Jobba sig lite och sen hem och styra upp lite inför kommande helg. Som de flesta andra skulle jag tro…

Nu jobba. Sen styra upp.