Shoppingmani!

Jag har drabbats av shoppingmani. Jag vill bara handla, handla, handla saker. Saker, kläder, prylar, möbler, lampor, mattor… Jag vill göra om allt och jag vill byta ut hela min garderob. Helst redan igår. Det är helt galet och fullkomligt livsfarligt. Jag borde tvingas att lämna ifrån mig VISA-kortet på obestämd framtid (borde – kommer dock aldrig ske så försök inte ens Andy!) Bara idag har jag hunnit sätta sprätt på 1200 kr INNAN jag började arbeta. Förvisso la jag en del pengar på hörlurar som Andy efterfrågade – alltså inte mitt ”fel” – och sen köpte jag lite nytt köksporslin när jag ändå var i farten.

Igår var vi ute och åt och jag tyckte tallrikarna vi åt på var så fina…efter lite googlande (tack gode gud för internet) så hittade jag tallrikarna och klickade hem 6 stycken tallrikar och 6 stycken små skålar. Häpp.

Påminner om färgen på små fågelägg, någon diffus grönblå färg med bruna stänk. Typ.

Vi har faktiskt varit på gång att köpa nytt porslin ett tag då vårt gamla delvis har börjat gå sönder plus att våra stora mattallrikar inte går in i diskmaskinen. Sjukt irriterande, de använda alltså enbart i absoluta undantagsfall. Nu har jag mätt och köpt en storlek mindre tallrikar… Bara att hoppas att jag mätt och tänkt rätt – tankevurpor är annars lite av mitt signum!

Vi åt på ett ställe här i Eskilstuna som heter Casa Nostra. Jag har aldrig varit där tidigare men det var en jättetrevlig liten restaurang precis längst ån i ett fint område. Rekommenderas. Jag gick loss på en stenugnsbakad pizza och den var väldigt god!

Nu hålla hårt i VISA-kortet, åtminstone fram tills lunch! 😉