Det är något som inte stämmer

Det är VARMT och jag älskar det! Just nu älskar jag det och ju varmare det är nu desto mer uppskattar jag hösten när den sen, oundvikligen, kommer. Idag satte jag mig en stund i solstolen på altanen och kokade nästan bort! Solen stekte och när sen molnen drog in var det riktigt skönt. En rejäl regnskur gjorde ingen skillnad på värmen, den är kvar. Nu skiner solen från en blå himmel igen och det är ljuvligt! Målet fick agera hängare när lite kläder skulle torka och när det sen regnade åkte allt in under parasollet… 

E2 hade ridning idag så hon har fått sin beskärda del av värme hon också. Hon älskar verkligen ridningen och stormtrivs på Hallmyra där hon går på ridskola en gång i veckan. Roligt att hon hittat något som hon gillar!

Vi har precis ätit en sen ”middag”, jag avskyr verkligen att laga mat och särskilt när det är 30 grader varmt ute. Middag för mig är typ yoghurt, hamburgare eller korv med bröd. Hahaha, sämsta mamman ever… Idag blev det hamburgare! E1 kom hem och moffade i sig en halv vattenmelon och sen drog han igen, han hade inte tid att vänta på burgare. Stressigt det här med sommarlov…

Jag köpte och sträckläste en bok idag, Martina Haags ”Det är något som inte stämmer” – läste ut den medan regnet föll på altanen. Den var riktigt bra – en redogörelse för ett äktenskap i krasch, otrohet och total maktlöshet. Läsvärd!!

Nu gör vi kväll här hemma, jag bloggar och kollar på TV. E2 har snöat in på någon app där man mimar och gör rörelser till olika låtar? Jag tyckte vi skulle spela in en video ihop men se det tyckte inte hon. Det var tydligen pinsamt och inget man gjorde ihop med sin mamma.

Morgondagen är blank. Om det är fint väder funderar jag på att dra iväg med barnen tidigt till någon öde strand med lite folk. Pallar inte att trängas!! Vi får se vad det blir…