En magisk plats….

Alltså, idag skjutsade jag ut E1 och två vänner till honom till Magsjön där de skulle bada och snorkla i duggregnet. Det är en magisk plats, jag har inte varit där på många år och dröjde mig kvar en stund (till E1s förskräckelse). Vi var helt ensamma där, lite mulet och duggregn. Vattnet är klart och det är så otroligt fint! Jag hade bara mobilen med mig och bilderna gör knappast platsen rättvisa men jag kommer åka tillbaka vid tillfälle och bara njuuuuuuuuta av stället!

De skulle vara där ute en stund och sen bli hämtade av en annan mamma. När jag kom tillbaka hem så öppnade himlens portar sig! Det ösregnade, blixtrade och åskade hejdlöst… Kan säga att det nervösa mammahjärtat pickade på rejält men när jag fick tag på E1 så hade de redan ringt efter hämtning och nu är de på väg hem. Man är inte så kaxig när blixtrarna plötsligt står som spön i backen…

Nu ska jag städa. Snart. Ikväll är det äntligen Morden i Midsomer igen – jag har dubbelkollat! 🙂

En rätt härlig tisdag i alla fall trots, eller kanske på grund av, ösregn, åska och blixtrar!