Den sjunde dagen.

day7

Dag sju går mot sitt slut, bara ett litet kvällsmål innan jag kan stänga sjunde dagen och därmed första veckan av mammafitness – jag är mätt och belåten. Åt just kyckling i curry med lite grönsaker och råris. Gott! Kanske den första rätten som jag faktiskt tror att resten av familjen skulle kunna tänka sig äta. Minus grönsakerna. Minus råriset. Minus curryn. Minus kokosmjölken. OK. Kanske inte ändå. #petigfamilj

Jag misstänker att träningen kommer hakas på de närmaste dagarna? Väntar bara på mail om det… Fasar lite för hur jag ska få till det, jag hoppas jag kan lägga träningspass på lördag och söndag. Mina veckodagar går i raketfart och jag är helt sänkt när ungarna äntligen är i säng…. Återstår att se! På fredag är det vägning och nya mått. Har inte så stora förhoppningar kring det egentligen med tanke på helgens jättekalas men vi får väl se… Har några dagar på mig att få bacardin att dunsta ur kroppen. Hahaha!

Nu köksröj och sen försöka valla Mille i säng. Han var ju sänkt i morse och verkar rätt trött nu med.

PS Blev påmind om att jag är bjuden på kräftskiva på lördag också….vilket såklart kolliderar med  en av Andys träningsmatcher i hockeyn. Vem lägger in en träningsmatch en sen lördag em/kväll? Måste snacka med hans tränare tror jag!! Vi jobbar dock på att lösa den biten! Ännu en fest, ännu fler kalorier. Herregud, hur ska det här gå?