Tisdag. Matta. Kettlebell.

Tisdag. Jag har idag köpt mig en matta från Blocket och fått en kettlebell levererad till jobbet. Den fick åka handväska hem, det var tungt. Både jag och väskan är nu lite extra ramsneda! I övrigt en helt vanlig tisdag. Kostschemat rullar på. Tre veckor idag. Inga som helst problem även om det kändes lite tungt att komma hem och börja laga mat när det stod färdig tacos på köksbänken. Jag kan givetvis också äta tacos men hade inte riktigt orka att börja räkna på det just ikväll. Det ska jag dock göra snarast möjligt för ALLA mål som jag kan äta samma som familjen är ju superskönt. Och trevligt. Imorgon vankas det grillat i Gåsby och den middagen ska jag definitivt vara en del av! 🙂 Yummy!

Jag tränar på enligt schema och det sker enbart endast uteslutande på grund av just att det står på schemat. Det blir av för att det finns på pränt. Så fungerar jag. Annars hittar jag en hel massa anledningar till att slippa. För sån är jag!

Mille sover, Andy på hockey och E1 agerar sargvakt när SIBK lirar innebandy idag. Kvar hemma idag är jag och E2. Lugnt och fridfullt. Vi slöglor på Idol och jag ska väl strax samla lite kraft och vika tvätt. Men först. Kvällens sista mål. Två hårda smörgåsar med philadelphiaost, kalkon och paprik. Mums!

Usel mobilbild på E1s säng och matta. Han har ju inte sett den själv, får se om jag får någon reaktion när han kommer hem. Den kanske åker ut snabbare än vad jag fick in den….

Nu är det färdigbloggat. Tvätten ylar mitt namn och om jag inte viker den så har jag ingenstans att sova. Den ligger nämligen utspridd över HELA min säng. Man bara måste älska vardagsbestyren. NOT!