Tack!

Tack för alla glada tillrop och grattis på facebook, sms och Messenger. Det ska verkligen bli jätteroligt att flytta även om det för mig är ett enormt beslut och med lite blandade känslor jag/vi måste sälja mitt älskade Gåsby! Det har gått snabbt från visning till beslut/kontrakt – åtminstone med tanke på att vi åkte på visningen lite av en slump. Det är alltså inflytt första mars nästa år. Rätt länge kvar med andra ord men det ger oss gott om tid att preppa och lägga ut Gåsby till försäljning.

Jag har bott här ute i drygt elva år och har egentligen aldrig tänkt tanken ens att flytta förrän det senaste året. Någonstans hade jag nog inbillat mig att jag skulle bo här tills jag trillade av pinn. Typ. Men så blir det alltså inte utan det är dags att slussa Gåsby vidare i händerna på någon som ska få uppskatta lugnet, luften, utsikten och känslan av att bo på landet. På landet men ändå inte. Ett par kilometer in till stan och ändå så himla lantligt. Hästgårdar och hästhagar, rådjur, älgar, räv och hare. Naturreservat runt knuten med får och hästar. Ett par hundra meter till Mälaren. Blåbärsris och svampskog runt hörnet.

Nu ska vi ta ett par veckor och landa i att vi faktiskt ska flytta. Gå igenom lite skåp och lådor och röja både ute och inne. Sen är det mäklardags och så småningom hittar ni Gåsby på Hemnet. Jag lär länka när vi väl kommit så långt. Och ni får GÄRNA hjälpa mig att dela länken hej vilt sen när det är dags! ♥

Så här ser i alla fall ”vårt” nya hus ut! Tomten är stor som en femkrona men det passar oss som inte är så intresserade av trädgårdsskötsel och det finns både altan, inglasad uteplats och ett litet spabad att roa sig med istället för att klippa gräs och rensa rabatter! Cykel-/gångavstånd till skola, dagis, tågstation, affär, träningar osv. Jag är övertygad om att det kommer passa oss perfekt!

20676107