Fredag, invägning och bilder på huset!

God morgon!

Idag fick jag ett mail från mäklaren med en länk till huset, klicka på länken nedan så ser ni de mäklarbilder som låg uppe när det var till försäljning!

Klicka här för att se fler bilder!!

Hann också med, i försovningspaniken, att skutta upp på vågen då det är vägning på fredagar. Totalt minus 3,2 kg sen starten i mitten av augusti. Det ramlar av något hekto för varje vecka i princip och det känns jättebra! Jag har ju förlängt och kör minst en månad till – med största sannolikhet året ut eller längre. Det passar mig perfekt att registrera allt och att ha ”träningspressen” på mig. Igår bytte jag om och körde ett pass vid halv åtta på kvällen. Jag var APtrött, totalt omotiverad, stressad, sur och irriterad på gapiga barn. Jag hade ALDRIG ens övervägt att träna om jag inte kört detta program. Då hade jag lagt mig på soffan och antagligen ätit något som tröst för en stressad mammasjäl. Men icke. Nu blev det ett, rätt oinspirerat, träningspass men det är i alla fall bättre än inget pass!

Klappar mig själv på axeln och säger bra jobbat!Bildresultat för Bra jobbat

Missade väckarklockan i morse så när Andy och Mille ringde från Arlanda – de är på väg till Manchester för att titta på Zlatan – så väckte de mig. Tur att de ringde annars hade jag väl sovit fortfarande. Jag måste ha slagit av mitt alarm när deras ringde mitt i natten. Så kan det tydligen gå….

Nu njuuuuter jag av att det är fredag hela dagen lång! En intensiv vecka på alla sätt och vis och i helgen ska jag bara vara, bli lite bortskämd med god mat på lördag och i övrigt bara må gott! Och längta efter Englandsresenärerna.

Friyay!!