Lockig lördag och horndjur!

Min ensamma helg har kommit och snart gått… Andy och Milo har åkt till Manchester och storbarnen är hos sin pappa. Igår fick jag låna E2 en stund för lite mor-dotter-middag. Maten var för övrigt jättegod – när den väl kom! Jag tror ändå vi hade tur för jag vet fler som fick vänta upp till en timme på sin beställda mat (avhämtning) och det är ju lite väl länge kan jag tycka.

Målfest blev det visst också även om Zlatan inte stod för kalaset! Andy berättade på telefon i morse att brandlarmet gått på hotellet i natt (falskt alarm visade det sig) och han for upp i kalsonger och skulle ut och kolla i korridoren. Milo sov naken och när det började pipa blev han rädd och sprang ut efter pappa. Dörren till rummet slog igen – och där stod kalsongfarsan och hans nakna unge. Mitt i natten. Utan nyckelkort. De hade fått vänta en halvtimme halv- respektive helnakna i hotelllobbyn innan de fick nytt kort och kom in på rummet igen. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Fy fan, jag hade DÖTT om det varit jag!!!

Jag sov i alla fall som en stock, tryggt inlarmad i Gåsby, och vaknade rätt tidigt i morse. Upp, gofrulle och sen körde jag ett styrkepass. Duschad och klar innan elva och hann med en sväng till Zinnias för att hämta en alldeles fantastisk liten skapelse som jag la undan tidigare i veckan. Jag borde ju egentligen inte köpa på mig en enda sak till utan bara röja och kasta men den här lilla rackaren gick inte att passa på. Det var dessutom halva priset på honom. Jag har en förkärlek för horndjur i olika former och nu har jag en ren i stallet också! ♥

Underbar!

Nu ska jag strax rulla mot Eskilstuna och bli bortskämd med en riktigt god lördagsmiddag hemma hos min pappa och hans fru. Jag erbjöds sovplats men avböjde, sover hemma istället. Tänkte försöka hinna en vända till Kvitten imorgon och vill röja lite på förmiddagen!

Jag fick lite tillfällig inspiration och gav mig på att locka håret nu när jag skulle bort till kvällen. Det resulterade i ett halvlockigt hår och några brännskador – vill man vara fin får man lida pin!

Lördag alltså, den kom nyss och snart är den över igen!

Nu drar jag till Eskilstuna… Ha en härlig lockig lördag allihop!