Ekorrhjulet spinner loss…

Plötsligt hade det visst gått fyra dagar av den här veckan och nu är det typ helg igen. En arbetsdag kvar. För mig en ren admindag. Så sjukt skönt ibland, jag har haft en rätt intensiv vecka med nästan tio intervjuer. Det är jätteroligt och ger massor av energi samtidigt som det är rätt krävande på sitt sätt. 100 % uppmärksamhet och fokus. Men imorgon blir det ren administration. Välbehövligt och skönt. Fixa, förbereda, sammanställa. Härligt för en inbiten administratör!

Sen bär det av på en kort men intensiv weekendtripp. Milo fyller visst år också och det ska firas. Nästa helg bär det av på semester. Och så håller vi på att sälja vårt hus. Veckorna bara rasar iväg. Det är helt galet hur fort tiden går. Jag har inte ens ägnat vår resa en minuts eftertanke senast tiden. Känns helt overkligt att det bär av snart. Förhoppningsvis lugnar det ner sig lite i mitten av nästa vecka så semesterstämningen kan börja ge sig till känna…

Borde kanske damma av lite sommarkläder och åtminstone börja fundera lite på packningen… I-landsproblem.

Imorgon måste jag också ta mig ut på stan och köpa lite presenter till vår femåring. Lite oklart vad han får men tänker mig att det blir en tur till leksaksaffären?!

Nu ska jag strax krypa upp i soffan och titta på Wahlgrens på TV:n!