Måndag….

…jag trodde det var tisdag. Typiskt! Ute ligger det ett tunt lager snö som föll idag på kvällskvisten. Inne sitter en trött heltidsarbetande mamma i fåtöljen och dricker glögg. Eller drack. Den är slut. Lussekatterna jag plockat fram till likaså. Slut alltså. Jag känner mig lagom dåsig och trött – snacka om pensionärsvarning när man vill gå och lägga sig efter en mugg glögg?!  Hemma är det så tyst, så tyst. Milo följde med Andy till hockeyträningen och tystnaden är nästan öronbedövande när man är ensam hemma. Tvättmaskinen snurrar i badrummet så lite sällskapsljud hör jag därifrån. Min ”ensamma” kväll ägnade jag åt att plocka, städa och dammsuga. Gäller att passa på när ingen annan pockar på uppmärksamhet. När jag sen var klar så tände jag lite ljus och öppnade en Blossa Vinglögg. Har en öppnad Årets Blossa – kråkbär här hemma också men den är inte riktigt lika god så jag bestämde mig helt enkelt för att öppna en ny flaska. Livet är för kort för äcklig glögg.

Nu ska jag strax ta en dusch och hoppa i pyjamasen….och drömma om sol, värme och ljus!p1080230 p1080259 p1080290