Friyay!

Jag älskar fredagar! Av flera anledningar. Det vankas helg men just nu är det också ett steg närmare, först och främst, jul – men även vår flytt. Veckorna och dagarna tickar ner och det går relativt snabbt får man väl ändå lov att säga. För det mesta. En och annan snigelvecka får man räkna med.

En ny krönika är också publicerad…. Den här skrev jag i samband med att jag kom hem från sol, bad och värme och landade i ett svart, kallt mörker. Inte särskilt kul.

Igår åt jag åt jag året första och enda julbord… Gott och trevligt! Vi startade med lite bubbel och åt sen så strumpbyxorna nästan sprack. Taktisk val – det blev klänning….ingen otäck byxlinning som satt åt. Förra året åt vi på Gripsholms Värdshus och i år blev det Elsas Kantin. En tradition är född helt enkelt! Ikväll ska jag hänga med Mille, Andy är på hockey och storbarnen drar vidare till pappavecka. Milo ska jag hämta hos min mamma när jag slutar jobba och jag tänkte kanske att hon skulle få bjuda mig och Milo på något att äta också. Vore ju najs att slippa ställa sig och laga mat när man kommer hem! Hehehe, vi får väl se hur det går! Om du läser det här mamma så vet du vad som gäller…. 🙂

Nu är jag färdiglunchad och det är dags att jobba de sista timmarna innan hemgång! F R I Y A Y!