Huset stod kvar…och vår enorma trädgård!

Jag var lite orolig men huset stod kvar och hade överlevt tonårsligan och deras övernattning. Dock hade de inte plockat undan efter sig så E1 har lite att göra när han kommer tillbaka till mig. Jag låter sakerna stå – av princip – tills dess. (Om jag står ut…hahaha) Det står på övervåningen och där är jag inte så mycket nu när jag är ensam hemma… Jag slipper se eländet! Jag hade många högtflygande planer om all nytta jag skulle åstadkomma när jag var ensam hemma. Yeah right. Jag gör inte ett skvatt mer än äter och kollar på TV, samtidigt, i sängen. Nytta får bli nästa år tror jag…

Dagens rum blir inget riktigt rum utan vår blivande ENORMA trädgård! Typ 400 kvm tomt. Hahaha, mindre än den minsta radhustomten du kan tänka dig. Först kändes det lite jobbigt men nu känns det härligt! Det finns en minimal gräsremsa där Milo kan spela fotboll, några rabarber i en rabatt och plats för en pallkrage med jordgubbar. That’s it. Vi är ju verkligen inga trädgårdsmänniskor så det här passar oss! Minimal gräsklippning men däremot en stor häck som kommer kräva viss omsorg. Det får bli Andys jobb! Det finns skog runt hörnet, lekplats i området och sen bor vi väldigt nära en skola så när det inte vimlar av elever där så kan man både spela fotboll och leka där också.

På andra sidan huset har vi en asfalterad plan med en carport. Gott om plats för flera bilar och rimligt underhållsfritt!

Grannarna har vi NÄRA inpå, nästan ända upp i knät, och min största farhåga är att vi ska störa övriga i området! Vi är vana vid att ha skogen som närmsta granne och jag har en känsla av att vi är en rätt högljudd familj… Det kommer bli en utmaning att sänka både röstläge och musiken!

Nu är lunchrasten strax slut och det är dags att göra lite nytta här i alla fall!