Att gotta sig i SKAM

Vilken dag! Vilken fantastisk avslutning på veckan. Redan torsdagskvällen var ju helt fantastisk med spabad i 12-minusgrader, toppluva och bubbel. Aldrig någonsin har lite bubbel smakat så bra! Idag fick jag sovmorgon, sen frukost följt av en tur till Intersport för att förse tonåringen med nya skor. Inga vinterskor för det är tydligen helt onödigt även vid sjutton minusgrader. Air Max ska det vara och så fick det bli. Vill ungen frysa fötterna av sig så får han väl göra det. Vissa fighter är ingen idé att ta. Att frysa är tydligen inget problem för tonåringar och om jag rotar LÅNGT tillbaka i minnesbanken så har jag för mig att jag var likadan. Exakt likadan och mina fötter ramlade aldrig av. Förhoppningsvis inte hans heller.

Nu har jag mosat typ fyra avsnitt av SKAM på raken medan Andy och Mille kollade på hockey. Det är ju så jäkla bra att jag måste smyga undan och gotta mig i några fler avsnitt innan helgen är över. Säsong ett såg jag alltså klart idag. Får ge mig på säsong två imorgon. Jag tänker att det är en rejäl reality check för oss som är föräldrar nu – så där ser verkligheten ut för ungdomar idag. Jisses….

Nu ska jag strax åka in till stan och hämta hem en motvillig tonåring (med kalla fötter)… Sen vill jag plana ut i soffan och bara njuta av det faktum att det fortfarande är fredag och hela helgen ligger framför oss! Love it! ♥