Överdoserar D-vitamin

…men det verkar inte hjälpa. Mörkret gör mig trött! Nu är det slut på kortveckor också så det är bara att bita ihop och anpassa sig till vardagslunken. Nästa vecka har vi i och för sig kickoff med jobbet så det blir ”bara” 3,5 dagar på plats på kontoret men ändå en intensiv arbetsvecka som spiller över på helgen också. Puh.

Den här långhelgen som precis passerat har i alla fall varit härlig på alla sätt och vis. Ledigt, lugnt, snö och sol. Allt i en salig blandning. I lördags packade vi ryggsäcken och hängde i skogen ett par timmar. Korvgrillning stod på schemat.

På vägen hem blev lillebror väldigt trött i sina små ben och efter ett mentalt sammanbrott i snödrivan fick storebror bära hem honom. Lite halvjobbigt i den rätt djupa snön, jag var andfådd bara av att transportera mig själv framåt… En mysig utflykt var det i alla fall.

Nu är det dags att landa hemma och, förhoppningsvis, är maten lagad och klar när jag kommer hem. Andy ska på träning och Mille ska läggas tidigt. Sen ska säsong två av SKAM avslutas!