Helg, sovmaraton och Mellokväll!

Helg. Smaka på ordet. Heeeelg. Så jäkla härligt. Igår hade Andy träning, jag och Milo kröp upp i sängen för att titta på TV. Och somnade. Båda två. När Andy kom hem vid halv nio så möttes han av total tystnad och en utslagen familj. Så roliga var vi. Sov sen som en stock tills i morse och då gick jag motvilligt upp. Typ 11 timmar senare. Hur trött kan man bli liksom? Idag har vi handlat och ätit. Milo och Andy har gått igenom Milles rum igen och sorterat ut och försökt kasta lite saker. Sen kommer jag, lagom blödig och gråtmild, och räddar små söta gosedjur ur kasthögen och gömmer dem. De hade kastat ett gäng gamla böcker också, en del räddade jag och packade om så de skänks vidare istället för att kastas. Känns så fel att kasta hela, fina böcker? Men vi kan ju inte behålla allt för evigt och Milo vill inte ha dem längre. Skänka till återvinningen känns i alla fall OK.

Imorgon blir det tennisträning följt av en tur till Kvitten. Milo hostar en del så egentligen vill jag inte att han tränar men jag blev nedröstad av Milo och hans pappa. Tydligen inga problem. Jag ska komma ihåg det när det blir dags att vabba. Det passet får Andy ta!

Nu ser jag fram emot att titta på första delfinalen av Mello! Vi ska i alla fall försöka titta, brukar ju vara katastrofdåliga bidrag men vem vet… I år kanske de briljerar? Det är i alla fall tradition och vi ska strax bänka oss i soffan!

30 dagar kvar till flytt…. Det ska bli härlig, märkligt och roligt. Och jobbigt. Jättejobbigt men å andra sidan så har vi köpt oss ganska fria och behöver egentligen bara packa och peka. Det ska vi väl klara av….