Fredagsfeeling, tonårscamp och ny säng!

Vips så var det helg igen. Ljuvligt. Helgen är dock fullspäckad och jag tvivlar på att det blir så mycket vila. Ikväll kommer Andys föräldrar hit och ska sova över tills imorgon. Just nu är de och Mille och tittar på Andys hockeymatch i Eskilstuna medan jag är hemma och tvättar! Vi har haft sportlovscamp för E1 och hans kompisar. De har kört övernattning här i två nätter. Första natten var de ÅTTA teens på övervåningen – de sov högt och lågt! Kan inte varit bekvämt. Men de blev inte avskräckta utan återvände kvällen efter igen. Då var de NIO ungar som campade där uppe. Klockan 03.48 i natt/morse fick jag gå upp och be dem dämpa sig lite. Då var det film på TV:n och fullt ös. Hahaha, de var faktiskt tystare än vad jag vågat hoppas på så jag ska inte klaga. Det blir lite stökigt men jag vet i alla fall var jag har dem – klart värt lite stök! Nu är det dock färdigövernattat i Gåsby – det börjar bli dags för lite seriös packning. 10 dagar kvar tills hela Gåsby ska ligga nerpackat och vara redo för flytt. Sjukt!

I onsdags åkte Andy och Björn (storbarnens pappa) upp till Danderyd för att hämta en säng åt E2 som jag hittat på Blocket. Att köpa säng på Blocket kan ju kännas lite sisådär men det känns som ett bra köp. Sängen är i nyskick och det är dessutom en ställbar säng. Alla i familjen är småavis på E2 som nu har värsta pensionärssängen och kan höja både huvud- och fotända. Haj teck med fjärris! 😀 Man ligger fantastiskt skönt i den! Lovely! Så tacksam att Björn ställde upp och följde med och bar eländet (så jag slapp)!

Jag är sjukt trött idag och risken är stor (enorm) att jag har somnat innan Andy och de andra kommer hem. Gäspar käken ur led redan nu och skulle utan problem kunna somna på mindre än tio minuter. Känns som om klockan är mitt i natten…

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att tvätta upp sängkläder efter nio nattgäster! Yay!