Ett avslutat kapitel!

Nu är vi utflyttade, alla papper är signerade och klara. Gåsby tillhör nu officiellt en ny familj. Lite vemodigt men mest härligt. Den största separationsångesten hade jag nog i höstas när vi tog beslutet att sälja och faktiskt köpte nytt hus. Nu är det bearbetat och klart. Arkiverar Gåsby som ett kärt minne, ett varmt och snällt hus som nu härbärgerar ett gäng nya människor.

Vi boar in oss i Stensoppen och trivs kalasbra än så länge. Största storbarnet muttrar lite om spöken men några såna känner jag inte av. Finns det några så är de snälla – hoppas jag!

Hela flyttproceduren gick förhållandevis smidigt tycker jag ändå. Nu hade vi ju jättelång tid på oss att röja, kasta och plocka vilket naturligtvis underlättar! Vi köpte oss dessutom fria från sånt som är lite extra jobbigt – nämligen bärandet och flyttstädandet! Strängnäs stadsbudsbyrå flyttade oss på 4 timmar. Det sa bara swisch så var kartonger, möbler och prylar på plats. Mycket skönt. Det är dessutom RUT-avdrag på flyttjänster sen augusti förra året. Halleluja för det! Rekommenderar dem!

Flyttstädet körde BAZ Hemservice – gnodde och fejade – resultatet ett skinande rent hus och doften av citron som spred sig över bygden! Även det så jäkla skönt! De är experter och har alla medel man behöver för att få bukt med dammråttorna! När man väl flyttat ut vill man liksom enbart vara i det nya huset och boa in sig. Att återvända till ett utflyttat dammigt tomt hus är liksom själadödande. Undvik om möjligt. Även det kostar såklart en slant men vi bedömde att det var värt det!

Och nej, jag är inte sponsrad…vill bara tipsa om bra lokala företag!

Så bye bye Gåsby. Hello Stensoppen!