Bye bye skator och Hello uterum!

Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR oplanerade helger. Oplanerade på så sätt att vi inte har annat är hemmafix inplanerat. Idag har Andy målat E2s rum och det kommer bli jättebra. Tyvärr menar Andy att det måste målas en omgång till och det har vi inte färg till. Sjukt irriterande. Nu måste han köpa mer färg på måndag och rolla rummet ett varv till. Det dröjer alltså ännu ett par dagar innan vi kan ställa i ordning hennes rum. Jag är ju så otålig, hatar att vänta på sånt här….  MEN det är väl lika bra att göra det ordentligt när rummet är maskat och inplastat. Trist men klokt.

Jag har petat ner skatboet ur trädet. Jag vill poängtera att inga skatbarn eller ägg kom till skada. Det var en tom risbuske som nu ligger på backen prydligt ihopkrattad. Skönt! Nu slipper jag kanske att få onda ögat av grannarna! Jag har också städat upp i uterummet och fixat där. Det ska in blommor och lull lull också men det kommer bli superbra. Satt därute en stund i mina favorit snurr-gung-fåtöljer och det är ljuvligt. Blir liksom ett stort extra rum. Milo lekte där ute en lång stund också. Perfekt!

Nu har vi ätit och jag gäspar, som vanligt, käken ur led innan klockan slagit halv nio. Helt galet. Igår somnade jag framför Let´s Dance och vaknade till vid halv tio.

Nu ska Mille nattas, imorgon är det tennisträning i ottan! Själv ska jag kravla upp i soffan och slötitta på TV tills jag (äntligen) får gå och lägga mig!

Ett svar på ”Bye bye skator och Hello uterum!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.