Sunday funday!

Jag är inte klar med helgen. Fattar inte hur de kan flyga förbi så snabbt. De där dagarna alltså. Alldeles för kvickt försvinner de. Idag tog jag faktiskt en promenad. Skulle inte kalla det PW men en promenad. Behövde lufta lungorna och sakta börja väcka liv i mina numera helt obefintliga muskler. Jag är så trött i knopp och kropp, ont överallt. Det värker i knän och leder. För första gången NÅGONSIN tänker jag att jag borde träna för att må bättre – inte för att bli smal. Så har jag aldrig känt tidigare. Då har det alltid handlat om att bli lite smalare, tightare och snyggare. Nu vill jag få bort värken i knän och leder. Jag har ont i ljumskar och rygg. Ont lite varstans faktiskt. Mest hela tiden. Eländig, gammal och grå. Vi får väl se hur det går men jag måste röra lite mer på mig i alla fall. Hösten och vintern har varit rätt tung och stressig. Det tog liksom död på all lust att göra något annat än att vara hemma och hålla nästippen över ytan. Nu hoppas jag att det ska vända, med våren kommer förhoppningsvis lite energi tillbaka! Eller inte förhoppningsvis, nu vänder det. Bestämmer det helt enkelt. Nya friska tag, nytt hus, nytt liv, nytt, nytt, nytt!

Nya gardiner har inhandlat när jag och största storbarnet åkte en sväng till Hedlandet. Gardiner åt minsta barnet och lite annat smått och gott fick följa med hem. Nu för tiden är man så glad när storbarnen vill umgås att man skämmer bort dem av bara farten…i ren glädjeyra över att de kan tänka sig hänga med morsan en liten stund. På kvällen gjorde vi egen pizza som smakade sådär. Note to self: go easy med tomatsåsen. Den förvandlar pizzan till en blöt svampig massa. Minstingen skrek blä och vägrade äta en enda tugga. Så då blev det mer svampig gegga att lägga i matlådan. Yay – eller inte.

Nåja, det gick ner och nu rundar vi av den här kvällen. Klockan är alltså snart halv tio fast egentligen bara halv nio. Jag är ju alltid toktrött som mig kvittar det vad klockan står på. Men det är i alla fall snart OK att gå att sova. Skönt!! Andy har hockeymatch, tveksamt om jag är vaken när han kommer hem…

Nu är det vår i ett par dagar, bakslag framåt onsdag/torsdag och sen vår på riktigt. Så det så.