V 19

Måndag. Ny vecka. Ny start. Nya uppgifter. Mina pingislungor kraxar vidare, hostan tar verkligen aldrig slut. De som säger att man dras med hosta länge efter en lunginflammation överdriver verkligen INTE. Nu är jag inne på vecka sex och hostan lever glatt vidare. Känner mig förutom det helt frisk så det är ju bara att bita ihop och köra på. Nästa vecka ska pingisbollarna röntgas och förhoppningsvis ser det OK ut.

Helgen har varit härlig. Fredagen härligast. Sol och värme är verkligen receptet på glädje och harmoni. Vi har grillat frukost (!), lunch och middag. Frukosten bestod av grillkorv som Andy och Mille intog på trappan ute i solskenet. Själv höll jag mig till kaffe och smörgås. Men de såg onekligen nöjda ut! Vi har köpt gräsklippare och lite blommor. Blommor som jag måste komma ihåg att ta in eftersom det ska kunna bli upp till S E X minusgrader de närmaste nätterna. Helt galet! Andy har rensat i förrådet och vi har sålt av en grästrimmer och en parasollfot. Skönt att få undan lite prylar som bara tar onödig plats.

Ikväll för jag besök av två gamla jobbarkompisar. De tar med sig hämtmat och jag står för (köpt) fika! Det ska bli riktigt kul att ses. Länge sen sist!

Helgen har bjudit på en hel del drick- och ätbart! Man kan säga att jag raskt ätit upp alla kilon jag tappade när jag låg halvdöd i sjuksängen. Det går väääldigt snabbt kan man säga!