Sveriges nationaldag – 2017

Vilken dag. Sveriges nationaldag och som Sverige har levererat idag. Sol, blå himmel och värme. Härligt minsann. Vi drog iväg ganska tidigt till Åkers Styckebruk av alla ställen i hela världen. Andy är brukspojke och jag brukar mumla för mig själv ”man kan ta pojken bort från bruket men du kan aldrig ta bort bruket ur pojken”. Fick han bestämma hade vi köpt oss ett hus och bosatt oss där tror jag. Nog för att det faktiskt är otroligt fint runt i Åkersskogarna men att bo där? Nja, inte än på ett par (hundra) år…. Jag skulle dock kunna tänka mig en liten sommarstuga med sjötomt – kanske vid Mörtsjön? Det vore mysigt!

Uppställning! Klara, färdiga, le…typ…eller nä. Kaos såklart. Som vanligt.

Vi gick på museum och tog en tur i Engelska Parken. På vägen hem stannade vi och jag plockade lite lupiner! Korvgrillning till lunch och sen gick vi in till stan. Milo har en kraftig hangup på minigolf så det fick bli lite golf och sen köade vi till oss en mjukglass vid Slagstaglass och promenerade sen hem. Varma och trötta landade vi sen hemma. Hade jag fått liiiite mer lugn och ro så hade jag slocknat på soffan men lugn och ro är bristvara och tillslut kapitulerade jag och gick upp.  Nu har vi ätit tacos och jag har landat i kuvösen med en kopp kaffe. Så härligt.

Imorgon är det ju arbetsdag igen men veckan blir onekligen extremt kort när man kastar in en helledig bonusdag! Underbart.  Två skolavslutningar ska vi klara av innan det blir helg också. Nu är det verkligen sommar?! Hur gick det till liksom?