Måndag.

Jag är redan dagvill. Måndag. Är det verkligen måndag? Men det är det visst. Jag har precis skrivit och skickat in en ny krönika till Hemmaliv. Senast numret om nyss ut och redan dags att skriva en ny.  Nästa nummer kommer ut i början av juli och kommer handla om saker som gör mig vansinnigt irriterad. Det ni…. Läs så blir ni varse!

I övrigt så rullar det mest på.  Vi har nu bott i ”nya” huset i 98 dagar och jag har inte ångrat mig en enda dag faktiskt. Jag och resten av familjen trivs och nu känns det nästan som vi alltid bott här… Konstigt. Anpassningsbara.

25 dagar till semester. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Jag tjatar om Ystad. Vi får väl se om det blir något av det men med noll planering hittills så känns det inte så troligt. Inte i år heller. Jag tror vi sticker upp till Övik några dagar och sen blir det eventuellt en resa utomlands också. Vi får se helt enkelt….

Tantvarning de lux när man fotar sina rosa blommor bara för att de är så fiiiiina!

Nu dags att avrunda dagen och plocka fram lite läsk och kakor och titta på Biggest Looser….