Ett uns av stuns…

Det är nog 1.5 år sen jag klippte mig senast. Helt galet så jag missköter mitt hår och det SYNS verkligen. Tunt, stripigt, slitet, spretiga hårtoppar och massor med småhår… Sånt som står upp runt hela huvudet som en envis ofrivillig liten gloria. Inte kul. Min färg är dassig och jag kan inte bestämma mig för om jag ska fortsätta färga det mörkt eller ljus upp lite i längderna. Vet inte ens om mitt hår klarar en uppljusning? Det kanske går av helt?

Längden är nästa dilemma. När jag har kort så vill jag ha långt och när jag har lite längre hår så kräks jag på det och vill ha kort igen. Jag har noll volym så om jag ens vill ha ett litet uns av stuns så måste jag klippa av det rejält. I-lands problem, I know.

Lugg? Det är nästa issue…. Hahaha, så många bekymmer. Tänk vad skönt att jag inte har så mycket annat att fundera på! Vi får väl se vad det blir. Antagligen bara några cm på topparna….. Ska samla mod. Har klipptid bokad den 30 juni!