BitterBritta på minisemester!

Lite mindre bitter idag. HAHA, mest för att jag märker att andra har det ungefär likadant. Alltid skönt att ha sällskap i slukhålet! Jag älskar såklart mina ungar mer än något annat men gudarna ska veta att de frestar på tålamodet ibland. Man vet att man lever helt enkelt!

Måndag innebär ny arbetsvecka och ett stängt fritids. Milo utportionerades till mormor i sommarstugan och lämnades av där ”på vägen” till jobbet i morse. Fritids är stängt även imorgon så vi sover över hos mormor både jag och Mille. Mormor bjuder på middag och det blir en liten minisemester hemifrån. Andy får hålla ställningarna hemma tillsammans med storbarnen. I övrigt bjuder inte veckan på så mycket annat än jobb och hushållsnära tjänster dvs tvätt, städ och matlagning. Framåt helgen blir det faktiskt fest (så även nästa helg) vilket ska bli riktigt trevligt!

Hur går det med yogan då tänker du? Jag tragglar på och det ser ut ungefär som nedan! Men jag älskar det…..någon gång när allt slutar göra ont så ska jag fokusera lite på andningen också. Just nu handlar det mest om att balansera och försöka förstå vad jag ska göra härnäst samtidigt som det stramar och drar i varenda del av min kropp. Tycker dock att det är jätteroligt och kommer fortsätta!

Men nu. Middag i Trollebo!

Ett svar på ”BitterBritta på minisemester!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.