Allmänt

Planering, tips och kostupplägg!

Jisses, dagarna rusar förbi! Åttonde januari, plånboken är tom i sviterna efter jul – precis som vanligt. Vi har kört matlådor och mellis i en vecka nu – enligt vårt kostupplägg. Det går bra tycker jag! Vanlig mat bara noggrant planerad! Det är nyckel till framtida framgång  – P L A N E R I N G – att tänka efter före och inte utsätta sig i onödan för situationer där en 200 grams chokladkaka verkar vara en enda ätbara saken i skafferiet. Typ så.  Andy är med på tåget och igår slog han ihop typ 20 matlådor. Helt galet och oerhört skönt! Nu har vi lunch och middag klart fram till helgen för oss bägge två! Lyxigt.

Idag har jag jobbat hemma då fritids var stängt och nu visade det sig att jag får vabba imorgon. Mille har haft feber under helgen och även om han är rätt pigg idag så hostar han och behöver en feberfri dag innan jag kastar in honom i skolbacill-träsket. Hans immunförsvar lär behöva all hjälp det kan få i dessa vinterkräksjuketider!

Dagens tips på kalasgod frukost får bli detta: Bananpannkakor! Dessa görs på en banan, ett ägg och en dl havregryn. Blanda, stek och servera med en liten klick keso och bär! Så jädrans gott…. Skulle kunna äta det varje dag! Yummy!

Nu lite soffhäng med Mille!